top of page
cropped-cropped-cropped-160705-Iki-Pele-logo-BLACK.png

Terraskachel kopen? Maak kennis met   

'De kleine vulkaan' 

De IkiPele is een kleine, draagbare buitenkachel die brandt op houtpellets. Naast de behaaglijke warmte die deze terraskachel afgeeft is hij ideaal om buiten thee op warm te houden of marshmallows op te roosteren. De IkiPele is bijzonder functioneel en voor veel gelegenheden uiterst geschikt om mee te nemen zoals een dagje strand of park, de camping, een lange zomeravond of op het terras tijdens een koude winterse buitenavond.

En belangrijk: de pelletkachel geeft bijna geen rook af. Weten hoe dit kan? Klik hier. De IkiPele pelletkachel werkt het beste op pellets van 100% naaldhout en is super gebruiksvriendelijk. Een absoluut juweeltje!

Dé ideale buitenkachel

Ervaar de sfeer van deze unieke terraskachel

Brandt op houtpellets 🔥

Beschikbaar in drie kleuren 🔥

Gemaakt van gietijzer 🔥

IkiPele pelletkachel kopen 

Veelgestelde vragen

Waarom is de IkiPele duurzaam?

Deze kleine pelletkachel maakt gebruik van houtvergassing. Hierdoor behaalt de Ikipele een extreem hoog rendement, geeft  veel warmte af, is volledig CO2 neutraal, rookvrij en heeft een schone neutrale verbranding. De branderkamer binnenin het kacheltje is namelijk zodanig ontworpen dat het houtgas via de onderzijde van de pelletkachel kan ontsnappen. Door de convectie in deze kleine pelletkachel wordt dit houtgas omhoog geleid en via de openingen aan de bovenzijde van de branderkamer weer toegevoegd aan de vlammen. Een pelletkachel verbrandde nog nooit zo schoon!

Hoelang stook je met de IkiPele pelletkachel?

De IkiPele pelletkachel zal binnen 5 minuten na ontbranding warmte gaan afgeven. Omdat de IkiPele is gemaakt van gietijzer, zal deze kleine buitenkachel lang warm blijven. De vlam uit het kacheltje is ongeveer 1 uur zichtbaar. Hierna zal de IkiPele nog zeker 45 minuten lang warm blijven. Met één vulling houtpellets heb je dus circa 2 uur warmte. Nadat de IkiPele volledig is uitgebrand kan je de pelletkachel weer opnieuw vullen met houtpellets.​

Ja dat kan! Deze kleine buitenkachel is geschikt om eten mee te koken of te roosteren. Zet 5 minuten na ontsteking een pannetje met eten op de pelletkachel en geniet van de unieke sfeer die buiten koken op houtpellets met zich meebrengt. 

Kan ik eten koken of roosteren met de IkiPele pelletkachel?

Met welke soort houtpellets moet ik de IkiPele pelletkachel bijvullen?

De IkiPele brandt het beste op houtpellets van 100% naaldhout. Deze houtpellets worden geleverd als navulling van 500gram. 

bottom of page